Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

Προσκλητήρια βάπτισης για κορίτσι

 Νέες  προτάσεις για προσκλήσεις βάπτισης των μικρών κοριτσιών για την άνοιξη του 2012! Θα ακολουθήσουν πολλές περισσότερες  και όχι μόνο για προσκλήσεις κοριτσιών και αγοριών, αλλά και για μπομπονιέρες και διακόσμηση (βαπτίσεων και όχι μόνο). Γι αυτό stay tuned!

Για τις μικρές μας πριγκίπισσες, θέμα που οι περισσότερες μανούλες επιλέγουν, προσκλητήριο ροζ, με κορώνα (glitter φυσικά!) και κείμενο με ροζ μεταλλοτυπία.(Από τη shiny σειρά μας)

Στο φάκελο , το όνομα της μικρής πριγκίπισσας έχει γίνει και αυτό με ροζ μεταλλοτυπία

 Πεταλούδα! Θα λέγαμε η νούμερο δυο επιλογή των μαμάδων για τα μικρά κοριτσάκια. Σε πράσινο-λιλά-ροζ, ή σε λευκό-λιλά-ροζ, η πρόσκληση αυτή είναι η πιο δημοφιλής του συγκεκριμένου θέματος!

Τρεις διαφορετικές προτάσεις, φούξια κάρτα διπλή με εξωτερική πεταλούδα 3D και glitter στοιχεία, ή πεταλούδα ροζ με το κείμενο σε ρολάκι και επίσης εμπλουτισμένη με glitter. Η τρίτη πρόσκληση είναι κάρτα διπλή  (πλάτη ιριζέ λιλά και κείμενο  ριγέ ροζ-λευκό), με πεταλουδίτσες διακοσμημένες με στρας
 Το total ανοιξιάτικο ύφος! Προσκλητήριο για βάπτιση με θέμα τη φράουλα σε φούξια και ροζ χρωματισμούς. Το κείμενο είναι σε διαφάνεια.Λεπτομέρεια ,η τρέσα από ανθάκια που διακοσμεί το τελείωμα της φούξια ιριζέ κάρτας.




Posted by Picasa

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου